Информации за лотаријата Пауербол

Без сомнежи, Пауербол е светски најпозната лотарија, со милиони играчи од целиот свет.Извлекувањата се одржуваат секоја среда и сабота.Најголемиот џекпот во Пауербол достиганл до 1,586,400,000 долари!

Последни Резултати (22.7.2024 22:59:00 GMT-4)

Последни Резултати (22.7.2024 22:59:00 GMT-4)
31
36
56
58
69
20
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја САД Распоред
вторник 02:59 UTC Локално време на лотарија: понеделник 22:59 GMT-4
четврток 02:59 UTC Локално време на лотарија: среда 22:59 GMT-4
недела 02:59 UTC Локално време на лотарија: сабота 22:59 GMT-4
Опсег на погодоци 5/69 + 1/26
Последни Резултати (22.7.2024 22:59:00 GMT-4): Последни Резултати (22.7.2024 22:59:00 GMT-4)
31
36
56
58
69
20

Пауербол лотаријата во светот

Пауербол е позната лотарија во Америка со најголем износ на зголемувања на премијата. Нашиот вебсајт Ви ја дава можноста да станете милионер моментално со тоа што Ви нуди да играте Пауербол онлајн.

Правила на игра на Пауербол

Играчот треба да избере 5 броеви од 1 до 69 и еден дополнителен број од 1 до 26. Сите шест броеви треба да бидат точно одбрани за да се освои џекпотот. Со точно одбирање на првите пет броеви, играчот се здобива со награда од второ ниво вредна 1 милион долари. Добивката од Пауербол може да се исплати еднократно или на 30 рати.

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 292.201.338
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 1.000.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 11.688.053,52
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 50.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 913.129,18
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 100 US$ Шанса за добивка : 1 во 36.525,17
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 100 US$ Шанса за добивка : 1 во 14.494,11
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 7 US$ Шанса за добивка : 1 во 579,76
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 7 US$ Шанса за добивка : 1 во 701,33
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 91,98
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 38,32
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 24,87