Онлајн лото резултати

Проверете ги најновите лото резултати од извлекувањето за да видете дали сте добитник на една од големите награди. Сите резултати што се објавуваат на нашиот сајт се превземени од официјалните страни на лотариите.

Лотарија Последно извлекување Резултати Исплата  
Lottery Италијанско Кено
Италија
21.7.2024
1
2
9
11
17
29
30
34
37
46
47
50
58
59
61
62
66
75
79
88
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World Keno
Свет
21.7.2024
4
6
8
11
14
23
24
25
29
30
40
41
43
45
46
50
57
64
69
70
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Полско Кено
Полска
21.7.2024
3
4
5
14
19
28
29
39
43
49
51
52
53
54
55
58
67
68
69
70
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Грчко Кено
Greece
21.7.2024
3
9
17
18
23
24
31
32
34
35
37
44
52
58
59
61
62
64
69
79
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Чешко Кено
Czechia
21.7.2024
2
3
5
6
8
18
20
21
29
45
53
54
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Словачко Кено
Slovakia
21.7.2024
1
5
11
13
15
17
32
33
35
39
41
50
51
53
56
59
67
68
73
74
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Lotto America
САД
20.7.2024
6
7
13
16
36
1
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
81.784,00 US$
Резултати Играј
Lottery Powerball
САД
20.7.2024
18
25
31
40
57
4
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
3.005.911,00 US$
Резултати Играј
Lottery Mega-Sena
Бразил
20.7.2024
4
13
18
42
52
53
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
8.883.369,56 R$
Резултати Играј
Lottery Quina
Бразил
20.7.2024
5
11
23
28
74
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.768.919,20 R$
Резултати Играј
Lottery Финско Кено
Finland
20.7.2024
2
9
12
13
18
19
25
26
29
31
35
44
46
47
52
59
60
62
63
68
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery La Primitiva
Шпанија
20.7.2024
14
29
37
39
44
45
1
4 R
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
3.858.377,99 €
Резултати Играј
Lottery BonoLoto
Шпанија
20.7.2024
1
2
3
27
28
31
25
8 R
Џекпот: 2.463.491,22 €
Вкупна исплата:
3.459.403,00 €
Резултати Играј
Lottery Thunderball
ВБ
20.7.2024
12
13
14
16
18
3
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
821.936,00 GBP
Резултати Играј
Lottery French Lotto
Франција
20.7.2024
5
15
16
30
47
7
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
4.407.931,60 €
Резултати Играј
Lottery UK Lottery
ВБ
20.7.2024
9
19
22
41
55
58
44
Џекпот: 7.233.404,00 GBP
Вкупна исплата:
10.336.124,00 GBP
Резултати Играј
Lottery SuperEnalotto
Италија
20.7.2024
45
48
50
57
70
71
80
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.695.747,16 €
Резултати Играј
Lottery Француско Кено
Франција
20.7.2024
2
7
9
10
11
15
18
22
24
29
32
34
45
46
47
56
57
62
67
68
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Унгарско Кено
Унгарија
20.7.2024
5
7
9
10
20
22
29
37
41
48
54
58
61
64
65
66
68
73
76
80
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Латвиско Кено
Latvia
20.7.2024
2
5
6
11
12
14
16
21
30
31
34
35
36
40
42
46
47
49
55
57
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Saturday Lotto
Австралија
20.7.2024
17
23
25
29
30
31
6
14
Џекпот: 1.012.896,39 AUD
Вкупна исплата:
16.949.389,95 AUD
Резултати Играј
Lottery Mega Millions
САД
19.7.2024
10
17
23
50
67
3
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
5.692.420,00 US$
Резултати Играј
Lottery GG World Lottery
Свет
19.7.2024
15
22
35
44
48
6
7
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World X
Свет
19.7.2024
15
22
35
44
48
6
7
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World Million
Свет
19.7.2024
15
22
35
44
48
6
7
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery EuroMillions
Европа
19.7.2024
15
22
35
44
48
6
7
Џекпот: 26.181.999,00 €
Вкупна исплата:
62.649.489,00 €
Резултати Играј
Lottery Eurojackpot
Европа
19.7.2024
13
18
22
26
32
10
11
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
12.722.142,90 €
Резултати Играј
Lottery Weekday Windfall
Австралија
19.7.2024
19
21
27
33
41
43
15
37
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
992.577,20 AUD
Резултати Играј
Lottery Set For Life (UK)
ВБ
18.7.2024
5
7
27
38
46
8
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.426.755,00 GBP
Резултати Играј
Lottery EuroDreams
Шпанија
18.7.2024
8
22
28
31
38
40
1
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.994.778,00 €
Резултати Играј
Lottery Powerball AU
Австралија
18.7.2024
4
6
16
18
20
28
31
6
Џекпот: 10.000.000,00 AUD
Вкупна исплата:
22.935.614,30 AUD
Резултати Играј
Lottery Lotto Austria
Австрија
17.7.2024
2
17
23
35
41
42
39
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.102.175,80 €
Резултати Играј
Lottery Lotto 6aus49
Германија
17.7.2024
5
8
9
22
30
33
6 S
Џекпот: 1.140.073,80 €
Вкупна исплата:
9.190.275,20 €
Резултати Играј
Lottery Oz Lotto
Австралија
16.7.2024
1
10
15
18
33
36
42
9
12
27
Џекпот: 40.000.000,00 AUD
Вкупна исплата:
54.037.399,20 AUD
Резултати Играј
Lottery El Gordo
Шпанија
14.7.2024
31
34
46
48
50
4
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.278.395,09 €
Резултати Играј

Резултати од лотаријата

Она што го очекуваат играчите на лотото се резултатите од извлекувањето
. Дали сте освоиле награда? Лесно може да проверите на нашиот сајт. Споредете ги броевите од извлекувањето со оние на Вашиот тикет. Ако сте совпаѓаат тогаш сте добитник! Освен најновите резултати, исто така можете да ги проверете и архивираните резултати од извлекувањата од сите лотарии во нашата понуда.Архивираните резултати од извлекувањата можат да Ви послужат за да создадете Ваша сопствена стратегија за следното извлекување.
Ние исто така ги објавуваме и броевите кои се најчесто извлекувани и оние кои се најмалку извлекувани на секоја страна за одредена лотарија.Откако ќе се осигураме дека објавените резултати се точни и обновени, ние ги објавуваме на нашиот сајт веднаш после официјалното соопштение од страна на организаторите на лотаријата.

Лото награди и добитници

Може да најдете поинтересни информации на секоја од страните со резултати. Ние Ви ги објавуваме и информациите за лото добитниците и вредноста на премијата која им е исплатена. Дали имате одбрано само неколку точни броеви? Нашата страна со резултати Ви дозволува да проверете за колку се намалила наградата и колку изнесувала Вашата награда. Може да проверите дали бил освоен џекпотот после последното извлекување или дали главната сума на лотаријата се зголемила.