Powerball

Играјте Пауербол онлајн

114.000.000 US$
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Пауербол

Најпопуларната лотарија во светот е на Вашите дланки благодарение на нашата услуга.За да играте Пауербол изберете 5 главни броеви од 1 до 69 и еден дополнителен Пауербол број од 1 до 26.

Цените на тикетите на Пауербол

Една комбинација во Пауербол чини 4 евра, но ваква мала инвестиција може да Ви донесе милиони. Играјте со поголем број на комбинации за да ја зголемите шансата за добивка на еден од џекпотите на најпопуларната лотарија во светот.

Совети за Пауербол онлајн

Играјте кога ќе се зголеми сумата. Пауербол е лотарија со најголеми зголемувања на сумата.Најголемата сума изнесувала над 1,500,000,000 долари!Исто така може да ги проверете најчесто извлечените броеви на страната со резултати за да ги искористете во Вашиот тикет.