Резултати од лотаријата Мега Милионс

21
26
36
44
59
2
Проценет џекпот: 148.000.000 US$
Tier Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 US$
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   0 Исплата по добитник:   1.000.000,00 US$
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   15 Исплата по добитник:   10.000,00 US$
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   350 Исплата по добитник:   500,00 US$
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   943 Исплата по добитник:   200,00 US$
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   22.857 Исплата по добитник:   10,00 US$
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   20.009 Исплата по добитник:   10,00 US$
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
1+ 1
Добитници:   156.952 Исплата по добитник:   4,00 US$
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
0+ 1
Добитници:   391.067 Исплата по добитник:   2,00 US$
Вкупна сума: Вкупно добитници:   592.193 :   2.352.202,00 US$

Проверете ги најновите резултати од извлекувањето на Мега Милионс. Ако броевите се совпаѓаат со оние што сте ги избрале на Вашиот тикет тогаш сте добитник.Можете да ги проверите и архивираните резултати за да ја подгответе Вашата стратегија за играње.

Мега Милионс Џекпот Мега Милионс зголемувања на сумата

Минималниот џекпот е еден од најпопуларните лотарии во светот. Мега Милионс џекпотот изнесува 15 милиони долари. Нема ограничување на зголемувањето на џекпотот па така тој се зголемува се додека некој не ги погоди точно сите броеви.
Највисоката сума на џекпотот била
536,000,000 долари.Бил освоен од страна на еден играч од Индијана. Проверете ја моменталната сума и играјте

јаМега Милионс онлајн!

Мега Милионс премии и Мега Милионс добитници

Можете детално да ги проверете информациите за наградата во Мега Милионс. Табелата го покажува бројот на добитниците во секое од деветте нивоа на награди.

Најчесто извлекувани броеви во Мега Милионс

Статиката може да Ви е од помош во подготвувањето на стратегија. Овие се најжешките и најстудените броеви во Мега Милионс. Броевите 29, 4, 48 и 36 се најчесто извлекувани броеви во Мега Милионс. Бројот 48 е извлечен над 80 пати од 2005 година па наваму. Најчести извлечени Мегабол броеви се 35, 9, 36 и 7.