Eurojackpot

Играј Евроџекпот онлајн

17.000.000 €
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Евроџекпот

Евроџекпот е една од најпопуларните лотарии во Европа. Првото извлекување на Евроџекпотот било во 2012 година.
За да играте Евроџекпот треба да одберете 5 броеви од 1 до 50 и два дополнителни броеви од 1 до 12.Може да ја користете алатката quick-pick за да ги одберете броевите по случаен избор. Точно одбирање на сите 7 броја е потребно да се освои џекпотот.

Цени на тикетите за Евроџекпот

Една комбинација за оваа европска лотарија чини 4 евра.Тоа е цената на една шанса да се освои големата Евроџекпот сума. Од Вас зависи колку комбинаци ќе пополните. Колку повеќе комбинации одберете толку поголеми Ви се шансите за добивка!

Совети за Евроџекпот онлајн

Погледнете ги архивираните резултати од извлекувањата за да видете кои броеви се најчесто бирани ви последно време.
Може да ги користете така наречените жешки (најчесто извлечени) или студените (најретко извлечените) броеви за Вашиот тикет.Не заборавајте да го пополните Вашиот тикет со повеќе комбинации на броеви.