SuperEnalotto

Играјте Супереналото онлајн

27.300.000 €
Сума:

Како да играте Супереналото

Правилата на игра на најпопуларната италијанска лотарија се многу едноставни. Треба да одберете 6 броеви од 1 до 90, купете тикет и чекајте ги резултатите од извлекувањето да видете дали сте добиле.

Цени на тикетите на Супереналото

Дури и една комбинација која чини само 3 евра, Ви дава шанса да добиете еден од големите Супереналото џекпоти и да го живеете животот што сте го сонувале. Супереналото тикетите се ефтини па затоа подобро е да одберете повеќе кобинации за да ги зголемите шансите за добивка.

Совети за Супереналото онлајн

Соберете ги броевите од Вашиот тикет
. Ако сумата изнесува меѓу 208 у 338, тоа е добро. Повеќе од 70% од џекпотите во оваа лотарија се добиени од такви комбинации на броеви. Може да ја користете стратегијата големи-мали броеви. Поделете го тикетот на две половини. Долна половина со броеви од 1 до 45 и горна половина со броеви од 45 до 90. За да ги зголемете шансите за добивка одете во однос 2:4, 4:3 и 3:3.