Mega Millions

Играјте Мега Милионс онлајн

489.000.000 US$
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Мега Милионс

Благодарение на нашата услуга не мора да одете во САД за да купете тикет за Мега Милионс. Правилата на оваа лотарија бараат од Вас да одберете 5 главни броеви од 1 до 75 плус два дополнителни Мега бол броеви од 1 до 15.Сите броеви треба да бидат точно одбрани за да го освоите џекпотот.

Цени на тикетите за Мега Милион

Само 4 евра Ви ја нудат шансата да го освоите џекпотот на една од најголемите лотарии во светот. Ова е цената за една комбинација, но со бирањето на повеќе комбинации се зголемуваат шансите за добивка.

Совети за Мега Милионс

Поголеми се шансите да добиете доколку купете повеќе тикети. Едноставен совет кој ќе Ви ги намали трошоците за учеството во извлекувања со повеќе тикети е да играте кога ќе се зголеми сумата на џекпотот. Методот на бирање на броеви зависи од Вас. Користете ја quick-pick алатката за да одберете броеви по случаен избор, користете ги Вашите среќни броеви или проверете ги архивираните резултати од извлекувањетоза да видете кои се најчести и најретко извлекувани броеви во Мега Милионс. Со среќа!