Онлајн лотарија – Лото игри онлајн

Ние Ви ја нудиме можноста да учествувате во најпопуларните светски лотарии:Пауербол, Мега Милионс, Евроџекпот и многу други.
Играњето лото онлајн е многу лесно – едноставно одберете броеви кои сметате дека Ви се среќни и земете си тикет.Потоа, чекајте го извлекувањето и споредете ги броевите од Вашиот тикет со избраните броеви.Ако се совпаѓаат тогаш сте добитник!

Земја Лотарија Извлекување Опсег на погодоци Победнички коефициенти Очекуван Џекпот  
Spain El Gordo Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 5/54 Победнички коефициенти: 1 во 6,16 Очекуван Џекпот: 14.700.000,00 € Информација Играј
Australia Oz Lotto Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 7/47 Победнички коефициенти: 1 во 51 Очекуван Џекпот: 40.000.000,00 AUD Информација Играј
Australia Mon & Wed Lotto Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 85,44 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 AUD Информација Играј
Germany Lotto 6aus49 Следно Извлекување: 25.5.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 31 Очекуван Џекпот: 9.000.000,00 € Информација Играј
Austria Lotto Austria Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 12 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 € Информација Играј
Australia Powerball AU Следно Извлекување: 30.5.2024 Опсег на погодоци: 7/35 + 1/20 Победнички коефициенти: 1 во 44,38 Очекуван Џекпот: 4.000.000,00 AUD Информација Играј
ВБ Set For Life (UK) Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 5/47 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 12,4 Очекуван Џекпот: 3.600.000,00 GBP Информација Играј
Spain EuroDreams Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 6/40 + 1/5 Победнички коефициенти: 1 во 4,66 Очекуван Џекпот: 7.200.000,00 € Информација Играј
Spain La Primitiva Следно Извлекување: 25.5.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 8,43 Очекуван Џекпот: 30.000.000,00 € Информација Играј
Европа Eurojackpot Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 26,39 Очекуван Џекпот: 96.000.000,00 € Информација Играј
Европа EuroMillions Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,98 Очекуван Џекпот: 48.000.000,00 € Информација Играј
World GG World Lottery Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 101.824.356,00 US$ Информација Играј
World GG World X Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 10.000.000,00 US$ Информација Играј
World GG World Million Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 US$ Информација Играј
Spain BonoLoto Следно Извлекување: 25.5.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 8,43 Очекуван Џекпот: 2.300.000,00 € Информација Играј
САД Mega Millions Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/70 + 1/25 Победнички коефициенти: 1 во 24,12 Очекуван Џекпот: 489.000.000,00 US$ Информација Играј
Australia Saturday Lotto Следно Извлекување: 1.6.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 85,44 Очекуван Џекпот: 5.000.000,00 AUD Информација Играј
Италија SuperEnalotto Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 6/90 Победнички коефициенти: 1 во 20,58 Очекуван Џекпот: 27.300.000,00 € Информација Играј
France Француско Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 2 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
Hungary Унгарско Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 7.500.000,00 € Информација Играј
ВБ UK Lottery Следно Извлекување: 29.5.2024 Опсег на погодоци: 6/59 Победнички коефициенти: 1 во 9,27 Очекуван Џекпот: 5.200.000,00 GBP Информација Играј
France French Lotto Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 5/49 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 5,99 Очекуван Џекпот: 11.000.000,00 € Информација Играј
ВБ Thunderball Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 5/39 + 1/14 Победнички коефициенти: 1 во 13 Очекуван Џекпот: 500.000,00 GBP Информација Играј
Finland Финско Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 2 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
Brazil Mega-Sena Следно Извлекување: 28.5.2024 Опсег на погодоци: 6/60 Победнички коефициенти: 1 во 2.297,56 Очекуван Џекпот: 47.000.000,00 R$ Информација Играј
Brazil Quina Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 5/80 Победнички коефициенти: 1 во 34,18 Очекуван Џекпот: 5.000.000,00 R$ Информација Играј
САД Powerball Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 5/69 + 1/26 Победнички коефициенти: 1 во 24,87 Очекуван Џекпот: 131.000.000,00 US$ Информација Играј
САД Lotto America Следно Извлекување: 27.5.2024 Опсег на погодоци: 5/52 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 9,63 Очекуван Џекпот: 2.650.000,00 US$ Информација Играј
Latvia Латвиско Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 62 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 600.000,00 € Информација Играј
Полска Полско Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 500.000,00 US$ Информација Играј
Slovakia Словачко Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 7 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 7.200,00 € Информација Играј
World GG World Keno Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 US$ Информација Играј
Greece Грчко Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 12 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 € Информација Играј
Czechia Чешко Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 2 – 7 / 60 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 50.000,00 € Информација Играј
Италија Италијанско Кено Следно Извлекување: 26.5.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 90 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 5.000.000,00 € Информација Играј

Информации за лотаријата

Ние се стремиме кон обезбедување на најдоброто лото искуство. Поради тоа ние ги објавуваме сите информации поврзани со одредени лотарии.Можете овде да ги најдете правилата на игра, информации за зголемување на сумата, информации за намалување на главната награда, шансите за добивка, совети и многу повеќе.Ние самите сме фанови на лотаријата па затоа знаеме што му е потребно на лото фанот за да се забавува!

Како да играте лото онлајн

Играњето лото онлајн е едноставно и забавно. Едноставно регистрирајте се за да добиете бесплатен профил и одберете лотарија која најмногу Ви одговара. Ние Ви нудиме лото тикети од целиот свет. Може да одберете одберете еден или повеќе. Време е да ги одберете среќните броеви – пополнете го тикетот со Ваша комбинација на броеви или пополнете го со броеви по случаен избор со користење на quick pick алатката.Тикетите што сте ги купиле може да ги најдете на Вашиот кориснички профил во било кое време.Треба да ги проверете веднаш по завршувањето на извлекувањето кога резултатите ќе бидат објавени на нашиот сајт.Ако броевите што сте ги одбрале се совпаѓаат со извлечените тогаш сте добитник. Ве поттикнуваме да ги проверете информациите за лотариите објавени на нашиот сајт. Ќе дознаете интересни факти за лотариите во нашата понуда и исто така и совети како да ги зголемите шансите за добивка.