EuroMillions

Играјте Евро Милионс онлајн

48.000.000 €
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да играте Евро Милионс

Треба да одберете 5 броеви од 1 до 50 и два броја наречени златни ѕвезди од 1 до 12. Сите 7 броја треба да бидат одбрани точно за да се освои џекпотот, но со само 2 погодени броја ќе ја добиете минималната премија на Евро Милионс

Цени на тикетите за Евро Милионс

Една комбинација која Ви дава можност да освоите една од големите Евро Милионс премии чини 4 евра. Ако се одлучете за повеќе комбинации, нашиот систем ќе ја пресмета вклупната цена. Не заборавајте – повеќе комбинации на Вашиот тикет ја зголемува шансата за добивка.

Совети за Евро Милионс онлајн

Се мислете кои броеви да ги одберете? Проверете ги резултатите од минатите извлекувања за да видете кои броеви најчесто се извлекувани за да ги искористете во Вашиот тикет. Можете да ги искористете и Вашите среќни броеви како некои важни датуми. Можете и да одберете броеви на слепо и случајно да ги изберете Вашите броеви со користење на quick-pick алатката.