Онлајн Мега Милионс лотарија

Мега Милионс (позната како “Големата игра” се’ до 2002 година) е лотарија понудена во 44 држави во САД. Извлекувањата се одржуваат секој вторник и петок.

Последни Резултати (18.6.2024 23:00:00 GMT-4)

Последни Резултати (18.6.2024 23:00:00 GMT-4)
21
22
50
55
67
20
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја САД Распоред
среда 03:00 UTC Локално време на лотарија: вторник 23:00 GMT-4
сабота 03:00 UTC Локално време на лотарија: петок 23:00 GMT-4
Опсег на погодоци 5/70 + 1/25
Последни Резултати (18.6.2024 23:00:00 GMT-4): Последни Резултати (18.6.2024 23:00:00 GMT-4)
21
22
50
55
67
20

Лотаријата Мега Милионс во светот.

Мега Милионс е лотарија која е позната како лотарија со огромни зголемувања на џекпотот. Најголемата освоена добивка изнесуваше 656,000,000 долари.Тројца победници ја освоија главната премија на 30ти Март 2012 година. Нашиот сајт Ви ја нуди можноста да ја играте лотаријата Мега Милионс онлајн. Едноставно одберете ги Вашите броеви, купете си тикет и чекајте ги резултатите од извлекувањето!

Правилата на игра на лотаријата Мега Милионс

Правилата на игра на Мега Милионс се доста едноставни. Играчот треба да избере 5 броеви од 1 до 75 и еден додатен број наречен мега бол од 1 до 75.Сите броеви треба да бидат во точниот редослед за да се освои џекпотот.Мега Милионс нуди девет нивоа на премијата.

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 302.575.350
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 1.000.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 12.607.306
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 10.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 931.001
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 500 US$ Шанса за добивка : 1 во 38.792
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 200 US$ Шанса за добивка : 1 во 14.547
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 10 US$ Шанса за добивка : 1 во 606
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 10 US$ Шанса за добивка : 1 во 693
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 89
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 2 US$ Шанса за добивка : 1 во 37
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 24,12