Rezultatet e Lotarive Online

Kontrolloni rezultatet më të fundit të lotarive për të parë nëse keni fituar ndonjë nga çmimet e mëdha. Të gjitha rezultatet e publikuara në faqen tonë merren nga faqet zyrtare të lotarive.

Lotaria Shorti i Fundit Rezultatet Pagesa  
Lottery Keno Çeke
Czechia
20 pri 2024
3
5
14
16
19
29
33
39
40
43
44
49
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World Keno
World
20 pri 2024
1
2
11
12
14
18
20
23
24
36
38
40
44
52
55
58
60
63
67
69
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Sllovake
Slovakia
20 pri 2024
1
4
14
16
20
25
37
42
44
46
48
51
56
57
58
63
64
72
77
78
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Polake
Poloni
19 pri 2024
3
4
7
10
15
20
21
22
30
31
32
37
42
44
50
51
52
57
64
67
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Greke
Greece
19 pri 2024
2
5
8
11
12
13
19
22
23
25
32
33
36
44
58
60
62
66
74
77
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Finlandeze
Finland
19 pri 2024
2
4
6
9
11
15
19
23
27
30
36
40
41
44
49
53
55
59
61
66
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Thunderball
Mbretëria e Bashkuar
19 pri 2024
7
17
19
21
24
10
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
614 595,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery GG World Lottery
World
19 pri 2024
10
20
40
44
46
1
3
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World X
World
19 pri 2024
10
20
40
44
46
1
3
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World Million
World
19 pri 2024
10
20
40
44
46
1
3
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery EuroMillions
Europë
19 pri 2024
10
20
40
44
46
1
3
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
13 695 579,00 €
Rezultatet Luaj
Lottery Eurojackpot
Europë
19 pri 2024
8
14
21
34
36
1
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
23 592 514,50 €
Rezultatet Luaj
Lottery SuperEnalotto
Itali
19 pri 2024
9
18
65
70
75
87
53
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 907 388,16 €
Rezultatet Luaj
Lottery Keno Franceze
France
19 pri 2024
1
5
7
11
16
17
21
26
28
29
31
32
33
40
42
43
45
53
62
69
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Letoneze
Latvia
19 pri 2024
2
4
6
9
11
14
19
22
27
28
33
35
37
39
42
44
51
53
58
59
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Mega-Sena
Brazil
18 pri 2024
16
17
42
45
52
57
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
9 386 637,78 BRL
Rezultatet Luaj
Lottery Quina
Brazil
18 pri 2024
10
24
50
51
79
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 857 342,40 BRL
Rezultatet Luaj
Lottery La Primitiva
Spain
18 pri 2024
04
13
15
29
34
36
48
5 R
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
3 681 850,66 €
Rezultatet Luaj
Lottery BonoLoto
Spain
18 pri 2024
1
2
13
22
26
41
8
4 R
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
822 594,75 €
Rezultatet Luaj
Lottery Set For Life (UK)
Mbretëria e Bashkuar
18 pri 2024
6
18
26
35
41
5
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 265 970,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery EuroDreams
Spain
18 pri 2024
4
13
16
18
28
30
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 088 097,60 €
Rezultatet Luaj
Lottery Powerball AU
Australia
18 pri 2024
9
18
22
23
31
34
35
1
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
14 176 388,05 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto America
SHBA
17 pri 2024
10
20
24
29
38
1
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
64 715,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery Poëerball
SHBA
17 pri 2024
24
29
44
47
54
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 347 502,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery French Lotto
France
17 pri 2024
6
8
17
24
48
10
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 863 702,90 €
Rezultatet Luaj
Lottery Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar
Mbretëria e Bashkuar
17 pri 2024
11
26
28
31
35
39
40
Jackpot-i: 5 281 290,00 £
Pagesa totale:
9 011 800,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto Austria
Austria
17 pri 2024
14
17
18
28
37
44
5
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 425 656,90 €
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto 6aus49
Germany
17 pri 2024
9
16
34
37
40
47
2 S
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
8 677 034,30 €
Rezultatet Luaj
Lottery Mon & Wed Lotto
Australia
17 pri 2024
1
10
15
31
42
44
3
33
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 543 487,80 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Mega Millions
SHBA
16 pri 2024
21
26
36
44
59
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 352 202,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery Oz Lotto
Australia
16 pri 2024
12
13
17
21
28
32
33
7
9
22
Jackpot-i: 3 000 000,00 A$
Pagesa totale:
6 935 547,00 A$
Rezultatet Luaj
Lottery El Gordo
Spain
14 pri 2024
01
03
30
37
48
7 R
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 366 615,04 €
Rezultatet Luaj
Lottery Saturday Lotto
Australia
13 pri 2024
1
3
16
18
19
25
7
33
Jackpot-i: 862 332,62 A$
Pagesa totale:
17 258 836,02 A$
Rezultatet Luaj

Rezultatet e Lotarive

Rezultatet e shorteve të lotarive janë ato çka presin mbajtësit e biletave. A keni fituar? Është e thjeshtë ta kontrolloni në faqen tonë. Krahasoni numrat që kanë rënë me ata në biletën tuaj. Nëse përputhen – keni fituar! Përveç rezultateve më të fundit, ju mund të kontrolloni edhe rezultatet e arkivuara të shorteve të të gjitha lotarive që ofrojmë. Rezultatet e arkivuara të shorteve mund të përdoren për të përgatitur strategjinë tuaj të lojës për shortin e ardhshëm. Ne publikojmë edhe numrat që kanë rënë më shpesh dhe më rrallë në faqen e secilës lotari. Mund të jeni të sigurtë që rezultatet e publikuara janë të sakta dhe të përditësuara – ne i publikojmë ato në faqen tonë të internetit menjëherë pasi bëhet shpallja zyrtare e shortit nga ofruesi i lotarisë.

Çmimet dhe fituesit e lotarive

Mund të gjeni informacion më intersant në secilën prej faqeve të rezultateve. Ne paraqesim gjithashtu informacionin për fituesit e lotarisë si dhe shumën e çmimit që i është paguar atyre. Keni zgjedhur vetëm pak numra të saktë? Faqja jonë e rezultateve ju lejon të kontrolloni rangjet e çmimeve për të parë se sa është çmimi që keni fituar ju. Ju mund të kontrolloni edhe nëse është fituar jackpot-i pas shortit të fundit apo nëse ai është rritur për shortin e ardhshëm.

OK