SuperEnalotto

Luani SuperEnalotto Online

27 300 000 €
Shuma:

Si të luani SuperEnalotto?

Rregullat e lotarisë më të famshme italiane janë jashtëzakonisht të thjeshta. Thjesht duhet të zgjidhni 6 numra nga 1 në 90, të blini biletën dhe të prisni rezultatet e shortit për të parë nëse keni fituar.

Çmimet e biletave të SuperEnalotto

Edhe një rresht i vetëm, që kushton vetëm €3, ju jep një shans për të fituar një nga jackpot-et e mëdha të SuperEnalotto, për të jetuar jetën që keni ëndërruar gjithmonë. Biletat SuperEnalotto kushtojnë lirë, kështu që është ide e mirë të zgjidhni më shumë rreshta dhe të rrisni gjasat e fitores.

Këshilla për SuperEnalotto Online

Mblidhini numrat në biletën tuaj. Nëse shuma është brenda vargut 208-338, kjo është gjë e mirë! Më shumë se 70% e jackpot-eve në këtë lotari fitohen nga kombinime të tilla numrash. Mund të përdorni gjithashtu edhe strategjinë e numrave lart-poshtë. Ndajeni biletën në dy gjysma. Gjysma e poshtme, me numrat brenda vargut 1-45 dhe gjysma e sipërme, me numrat brenda vargut 46-90. Për të rritur gjasat e fitores, përdorni një raport 2:4, 4:3 ose 3:3.

OK