Rezultatet e Lotarisë së SuperEnalotto

11
34
44
64
75
82
48
Jackpot-i i llogaritur: 117 400 000 €
SuperEnalotto

SuperEnalotto

118 600 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
:
5
Fituesit:   2 Pagesa për fitues:   97 516,14 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
:
4
Fituesit:   450 Pagesa për fitues:   444,49 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
3
Fituesit:   19 157 Pagesa për fitues:   31,28 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
:
2
Fituesit:   319 130 Pagesa për fitues:   5,82 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   338 739 Çmimi Total:   2 851 620,34 €

Kontrolloni rezultatet aktuale të shortit të SuperEnalotto. Ne paraqesim edhe rezultatet e arkivuara. Të gjitha rezultatet e publikuara merren nga faqja zyrtare e lotarisë.
SuperEnalotto online.

Jackpot-i i SuperEnalotto – Rezultatet e SuperEnalotto

SuperEnalotto është shumë popullore mes fansave të lotos nga e gjithë bota, sepse jackpot-et në këtë lotari arrijnë shuma të mrekullueshme. Jackpot-i minimal i SuperEnalotto është €1,300,000 dhe nuk ka limit për rritjen e tij. Fitorja më e madhe në SuperEnalotto ka qenë €177,800,000!

Çmimet e SuperEnaLotto dhe fituesit e SuperEnalotto

Tabela jonë ju lejon të shihni çmimet për secilin nga 6 rangjet e çmimeve të kësaj lotarie. Ju mund të shihni edhe se sa lojtarë kanë zgjedhur sasinë e duhur të numrave për të fituar një çmim dhe se cfare shume kanë fituar.

Numrat që bien më shpesh në SuperEnalotto

Një listë e numrave që bien më shpesh u vjen gjithmonë në ndihmë lojtarëve që përdorin statistikat për të zgjedhur numrat e tyre.
Numrat 4, 19, 24, 38, 74, dhe 8 janë numrat e rënë më shpesh në SuperEnalotto.
Numrat 2, 8, 17, 29, 55, dhe 77 kanë rënë më pak.

SuperEnalotto

SuperEnalotto

118 600 000 €

OK