Rezultatet e Lotarisë së EuroMillions

5
14
35
36
39
7
12
Jackpot-i i llogaritur: 17 000 000 €
EuroMillions

EuroMillions

29 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 2
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   3 Pagesa për fitues:   455 155,70 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   14 Pagesa për fitues:   22 795,10 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 2
Fituesit:   59 Pagesa për fitues:   1 684,70 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   1 208 Pagesa për fitues:   151,50 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 2
Fituesit:   2 442 Pagesa për fitues:   79,20 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   2 897 Pagesa për fitues:   46,90 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 2
Fituesit:   38 943 Pagesa për fitues:   17,40 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   56 740 Pagesa për fitues:   13,30 €
Çmimi #10 X Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   131 061 Pagesa për fitues:   10,70 €
Çmimi #11 XI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   215 662 Pagesa për fitues:   7,90 €
Çmimi #12 XII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   879 290 Pagesa për fitues:   6,10 €
Çmimi #13 XIII Përputhje
X
X
:
2+ 0
Fituesit:   2 027 241 Pagesa për fitues:   4,20 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   3 355 560 Çmimi Total:   20 712 697,40 €

Këtu mund të gjeni rezultatet më të fundit të shortit të EuroMillions. Krahasojini ato me biletën tuaj për të parë nëse keni fituar. Mund të kontrolloni gjithashtu edhe rezultatet e shorteve të arkivuara për të parë se cilët numra kanë rënë më shpesh.

Jackpot-i i EuroMillions – Rritjet e jackpot-it të EuroMillions

Jackpot-i fillestar në EuroMillions është €17,000,000. Rritja e tij mund të shkojë në shumën e mrekullueshme €190,000,000. Çmime të tilla e bëjnë këtë lotari shumë popullore mes fansave të lotos.

Çmimet e EuroMillions dhe fituesit e EuroMillions

Siç mund ta keni vënë re, EuroMillions ofron 13 rangje çmimesh. Vetëm dy numra mjaftojnë për të fituar një çmim. Tabela tregon numrin e fituesve për secilin rang çmimesh së bashku me pagesën.

Numrat e rënë më shpesh në EuroMillions

Këtu keni një listë të numrave që kanë rënë më shpesh. Mund t’i përdorni ata për të përgatitur strategjinë tuaj të lojës. Numrat janë: 50, 11, 4, 44, dhe 38. Nga ana tjetër, 22, 1, 8, 49, dhe 34 janë numrat që kanë rënë më pak nga të gjithë në shortet e fundit.

EuroMillions

EuroMillions

29 000 000 €

OK