Mega Millions

Luani Mega Millions Online

489 000 000 US$
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani Mega Millions

Falë shërbimeve tona, ju nuk keni nevojë të vizitoni SHBA-në për të marrë një biletë Mega Millions. Rregullat e kësaj lotarie ju kërkojnë që të zgjidhni 5 numra kryesorë nga 1 në 75, plus një numër ekstra Mega Ball nga 1 në 15. Të gjithë numrat duhet të zgjidhen me saktësi për të fituar jackpot-in.

Çmimet e biletave Mega Million

Vetëm €4 ju japin shansin të fitoni një çmim në një nga lotaritë më të mëdha në botë. Ky është çmimi i një rreshti të vetëm, por zgjedhja e më shumë rreshtave i rrit shanset tuaja të fitores.

Këshilla për Mega Millions

Ka më shumë mundësi të fitoni nëse vendosni të blini më shumë bileta. Ekziston një këshillë e thjeshtë për ta mbajtur të ulët koston e lojës; kur merrni pjesë në një short me një numër më të madh biletash, luani vetëm kur ndodh rritje jackpot-i. Mënyra e zgjedhjes së numrave është në dorën tuaj. Përdorni veglën zgjedhje-e-shpejtë për t’i zgjedhur numrat në mënyrë të rastësishme, përdorni numrat tuaj të fatit ose kontrolloni rezultatet e arkivuara të shorteve për të parë se cilët janë numrat që kanë rënë më shpesh dhe më rrallë në Mega Millions. Paçi fat!

OK