Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë La Primitiva

11
26
31
32
43
45
19
1R
Jackpot-i i llogaritur: 36 000 000 €
La Primitiva

La Primitiva

38 500 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
+
R
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
:
6+ R
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
:
6
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   2 Pagesa për fitues:   119 690,00 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
:
5
Fituesit:   167 Pagesa për fitues:   3 105,73 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
:
4
Fituesit:   9 779 Pagesa për fitues:   85,68 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
:
3
Fituesit:   188 453 Pagesa për fitues:   8,00 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
:
R
Fituesit:   1 134 503 Pagesa për fitues:   1,00 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   1 332 904 Çmimi Total:   4 238 028,63 €
La Primitiva

La Primitiva

38 500 000 €

OK