Rezultatet e Lotarisë së Mega Millions

21
22
50
55
67
20
Jackpot-i i llogaritur: 61 000 000 US$
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 US$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   1 000 000,00 US$
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   9 Pagesa për fitues:   10 000,00 US$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   245 Pagesa për fitues:   500,00 US$
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   615 Pagesa për fitues:   200,00 US$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   15 432 Pagesa për fitues:   10,00 US$
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   13 356 Pagesa për fitues:   10,00 US$
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
1+ 1
Fituesit:   105 722 Pagesa për fitues:   4,00 US$
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
0+ 1
Fituesit:   264 827 Pagesa për fitues:   2,00 US$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   400 207 :   2 575 922,00 US$

Kontrolloni rezultatet më të fundit të shortit të Mega Millions. Nëse numrat përputhen me ata që keni zgjedhur në biletën tuaj – keni fituar.
Mund të kontrolloni gjithashtu edhe rezultatet e arkivuara për të përgatitur strategjinë tuaj të lojës.

Jackpot-i i Mega Millions – rritjet e jackpot-it të Mega Millions

Jackpot-i minimal në njërën nga lotaritë më popullore në botë, Mega Millions, është $15 milion. Nuk ka kufi për rritjen e jackpot-it, kështu që ai vazhdon të rritet derisa dikush t’i zgjedhë me saktësi të gjithë numrat.

Jackpot-i më i madh në Mega Millions ka qenë $536,000,000. Ai u fitua nga një lojtar nga Indiana.

Shihni jackpot-in aktual dhe luani MegaMillions online!

Çmimet e Mega Millions dhe fituesit e Mega Millions

Ju mund të shihni informacionin e detajuar rreth rangjeve të çmimeve në Mega Millions. Tabela tregon gjithashtu edhe numrin e fituesve në secilin prej 9 rangjeve të çmimeve.

Numrat e rënë më shpesh në Mega Millions

Statistikat mund t’ju ndihmojnë në përgatitjen e strategjisë suaj të lojës. Këtu janë numrat e nxehtë dhe të ftohtë të Mega Millions.

Numrat 29, 4, 48 dhe 36 janë numrat që bien më shpesh në Mega Millions. Numri 48 duket se ka rënë mbi 80 herë që në 2005. Numrat MegaBall të rënë më shpesh janë 35, 9, 36 dhe 7.

OK