EuroMillions

Luani EuroMillions Online

29 000 000 €
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Lucky Stars numbers OK Duke procesuar...
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani EuroMillions

Duhet të zgjidhni 5 numra nga 1 në 50 dhe dy numra Lucky Star nga 1 në 12. Të 7 numrat duhet të zgjidhen me saktësi për të fituar jackpot-in, por edhe me vetëm 2 zgjedhje të sakta, ju fitoni të drejtën për të marrë një çmim minimal në EuroMillions.

Çmimet e biletave të EuroMillions

Një rresht i vetëm, që ju jep një shans për të fituar një nga çmimet e mëdha EuroMillions, kushton €4. Nëse vendosni të plotësoni më shumë rreshta, sistemi ynë do ta mbledhë porosinë tuaj, duke shfaqur kështu çmimin përfundimtar. Mbani mend – më shumë rreshta në biletën tuaj i rrisin gjasat e fitores.

Këshilla për EuroMillions Online

Po pyesni veten se cilët numra duhet të zgjidhni? Kontrolloni rezultatet e shorteve të shkuara për të parë se cilët numra kanë rënë më shpesh dhe përdorini ata për të plotësuar biletën tuaj. Mund të përdorni gjithashtu edhe numrat tuaj me fat, si për shembull data të rëndësishme. Për më tepër, mund të provoni fatin e verbër dhe t’i zgjidhni numrat në mënyrë të rastësishme, duke përdorur veglën tonë zgjedhje-e-shpejtë.

OK