Lajme

Rregulla të reja Eurojackpot

Rregulla të reja Eurojackpot

Rregulla të reja Eurojackpot – Eurojackpot do të pësojë ndryshime të rëndësishme në mars. Do të ketë një tërheqje të dytë javore, jackpot më të mëdha dhe një ndryshim në numrin e numrave nga të cilët mund të zgjidhni. Rregullat e vjetra Rregulla të reja nga 29 Mars 2022 Skeduli cdo te premte cdo te […]

OK