Rezultatet e Shortit të Eurojackpot

7
17
21
37
39
3
5
Jackpot-i i llogaritur: 31 000 000 €
Eurojackpot

Eurojackpot

43 000 000 €
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 2
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 €
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   4 Pagesa për fitues:   500 829,60 €
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   10 Pagesa për fitues:   70 705,30 €
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 2
Fituesit:   79 Pagesa për fitues:   2 983,30 €
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   1 201 Pagesa për fitues:   176,60 €
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   1 836 Pagesa për fitues:   89,80 €
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
3+ 2
Fituesit:   3 219 Pagesa për fitues:   43,90 €
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
2+ 2
Fituesit:   42 369 Pagesa për fitues:   17,20 €
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   51 407 Pagesa për fitues:   13,70 €
Çmimi #10 X Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   79 603 Pagesa për fitues:   12,70 €
Çmimi #11 XI Përputhje
X
X
:
1+ 2
Fituesit:   207 723 Pagesa për fitues:   8,80 €
Çmimi #12 XII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   649 216 Pagesa për fitues:   6,90 €
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   1 036 667 Çmimi Total:   12 215 869,20 €

Më poshtë mund të gjeni rezultatet e shortit më të fundit të Eurojackpot. Krahasojini ato me biletën tuaj për të parë nëse keni fituar. Mund të kontrolloni gjithashtu edhe rezultatet e arkivuara të shorteve.

Jackpot-et e Eurojackpot

Jackpot-i minimal në Eurojackpot është €10,000,000. Rritja maksimale e jackpot-it mund të shkojë në €90,000,000.

Çmimet e Eurojackpot dhe fituesit e Eurojackpot

Eurojackpot ofron 12 rangje çmimesh. Për të fituar çfarëdo çmimi, duhet të zgjidhni të paktën 3 numra të saktë. Tabela e mësipërme tregon numrin e fituesve në shortin e fundit, dhe pagesën që i është bërë çdo fituesi për çdo rang çmimesh.

Numrat e rënë më shpesh në Eurojackpot

Numrat e rënë më shpesh në Eurojackpot (të njohur edhe si “numrat e nxehtë”) janë 6, 7, 9, 22, dhe 32. Numrat Euro Numbers që bien më shpesh janë 5, 8, 4, dhe 2.

Eurojackpot

Eurojackpot

43 000 000 €

OK