Rezultatet dhe Numrat Fitues të Lotarisë GG World X

8
22
23
32
50
3
9
Jackpot-i i llogaritur: 10 000 000 US$
GG World X

GG World X

10 000 000 US$
GG World X

GG World X

10 000 000 US$

OK