Најчесто поставувани прашања

Изберете категорија и одберете соодветен предмет.

LottoMat

Дали LottoMat е организатор на понудените лотарии?

Не. Секоја од лотариите е организирана од страна на компанија надлежна за организирање на лотарии во ордреден регион.LottoMat нуди посреднички услуги, овозможувајќи им на корисниците на купат лото тикети понудени на сајтот.

Имам некои недоумици. Кого можам да контактирам?

Доколку имате недоумици или прашања, слободно контактирајте го нашиот тим за подршка.Проверете кои се слободни канали за комуникација на Контакт страната.