Informacion për Mega Millions

Mega Millions (e njohur si “The Big Game” deri në 2002) është një lotari e ofruar në 44 shtete në SHBA. Shortet hidhen çdo të martë dhe të premte.

Rezultati më i Fundit (19 pri 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4)

Rezultati më i Fundit (19 pri 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4)
19
30
34
46
58
3
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti SHBA Skeduli
e mërkurë 3:00 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 11:00 e pasdites GMT-4
e shtunë 3:00 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 11:00 e pasdites GMT-4
Vargu i Hamendjeve 5/70 + 1/25
Rezultati më i Fundit (19 pri 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4): Rezultati më i Fundit (19 pri 2024, 11:00:00 e pasdites, GMT-4)
19
30
34
46
58
3

Lotaria Mega Millions në botë

Mega Millions njihet si lotari me rritje gjigante të jackpot-it. Fitorja më e madhe në këtë lotari ka qenë $656,000,000. Ajo u arrit më 30 mars 2012 nga tre fitues.

Faqja jonë e internetit ju jep mundësinë të luani Mega Millions online. Thjesht zgjidhni numrat tuaj, blini biletën dhe prisni për rezultatet e shortit!

Rregullat e Mega Millions

Rregullat e Mega Millions janë krejt të thjeshta. Lojtari duhet të zgjedhë 5 numra nga 1 në 75 plus një numër ekstra Mega Ball brenda të njëjtit varg. Të gjithë numrat duhet të zgjidhen me saktësi për të fituar jackpot-in. Mega Millions ofron nëntë rangje çmimesh.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : Jackpot-i Shansi për të fituar : 1 në 302 575 350
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 1 000 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 12 607 306
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 10 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 931 001
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 500 US$ Shansi për të fituar : 1 në 38 792
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 200 US$ Shansi për të fituar : 1 në 14 547
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 10 US$ Shansi për të fituar : 1 në 606
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 10 US$ Shansi për të fituar : 1 në 693
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
1 + 1
Çmimi : 4 US$ Shansi për të fituar : 1 në 89
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
0 + 1
Çmimi : 2 US$ Shansi për të fituar : 1 në 37
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 24,12

OK