Informacion për Powerball

Pa asnjë dyshim, Powerball është lotaria më e famshme në botë, e luajtur nga miliona lojtarë nga i gjithë globi. Shortet hidhen çdo të mërkurë dhe të shtunë. Jackpot-i më i madh i regjistruar në Powerball ka arritur $1,586,400,000!

Rezultati më i Fundit (22 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4)

Rezultati më i Fundit (22 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4)
31
36
56
58
69
20
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti SHBA Skeduli
e martë 2:59 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e hënë 10:59 e pasdites GMT-4
e enjte 2:59 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e mërkurë 10:59 e pasdites GMT-4
e diel 2:59 e paradites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e shtunë 10:59 e pasdites GMT-4
Vargu i Hamendjeve 5/69 + 1/26
Rezultati më i Fundit (22 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4): Rezultati më i Fundit (22 korr 2024, 10:59:00 e pasdites, GMT-4)
31
36
56
58
69
20

Lotaria Powerball në botë

Powerball është lotaria e famshme amerikane me jackpot-et më të mëdha. Faqja jonë e internetit ju jep shansin të bëheni milioner në çast duke ju dhënë mundësinë për të luajtur Powerball online.

Rregullat e Powerball

Lojtari duhet të zgjedhë 5 numra nga 1 në 69 dhe një numër ekstra Powerball nga 1 në 26. Të gjashtë numrat duhet të zgjidhen saktë për të fituar jackpot-in. Zgjedhja e saktë e pesë numrave të parë i jep të drejtën lojtarit për të marrë çmimin e rangut të dytë, i cili ka vlerën 1$ milion. Fitimet e Powerball mund të paguhen si shumë e plotë ose me 30 këste vjetore.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : Jackpot-i Shansi për të fituar : 1 në 292 201 338
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 1 000 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 11 688 053,52
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 50 000 US$ Shansi për të fituar : 1 në 913 129,18
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 100 US$ Shansi për të fituar : 1 në 36 525,17
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 100 US$ Shansi për të fituar : 1 në 14 494,11
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 7 US$ Shansi për të fituar : 1 në 579,76
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 7 US$ Shansi për të fituar : 1 në 701,33
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
1 + 1
Çmimi : 4 US$ Shansi për të fituar : 1 në 91,98
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
0 + 1
Çmimi : 4 US$ Shansi për të fituar : 1 në 38,32
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 24,87

OK