Informacion për UK Lottery

UK Lottery ka filluar në 1994. Kjo lotari britanike ofron një jackpot minimal prej £2,500,000. Shortet hidhen të mërkurave dhe të shtunave.

Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1)

Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1)
3
7
13
15
21
52
23
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Mbretëria e Bashkuar Skeduli
e mërkurë 6:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e mërkurë 7:30 e pasdites GMT+1
e shtunë 6:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e shtunë 7:30 e pasdites GMT+1
Vargu i Hamendjeve 6/59
Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1): Rezultati më i Fundit (19 qer 2024, 7:30:00 e pasdites, GMT+1)
3
7
13
15
21
52
23

UK National Lottery në botë

Rregullat e thjeshta dhe çmimet tërheqëse janë arsyeja e popullaritetit të UK Lotto. Jackpot-i maksimal në këtë lotari është £22,000,000 kështu që ia vlen vërtet ta provoni UK Lotto.

Rregullat e UK Lottery

Rregullat janë të qarta dhe të thjeshta. Lojtari duhet të zgjedhë 6 numra nga 1 në 59. Të gjithë numrat duhet të zgjidhen me saktësi për të fituar jackpot-in. UK Lotto ofron gjashtë rangje çmimesh.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
:
6
Çmimi : 83,20% të ndara
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 45 057 474
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 1,90% të ndara
Llogaritur: 1 000 000 £
Shansi për të fituar : 1 në 7 509 579
Çmimi #3III Përputhje
X
:
5
Çmimi : 2,00% të ndara
Llogaritur: 1 750 £
Shansi për të fituar : 1 në 144 415
Çmimi #4IV Përputhje
X
:
4
Çmimi : 12,90% të ndara
Llogaritur: 140 £
Shansi për të fituar : 1 në 2 180
Çmimi #5V Përputhje
X
:
3
Çmimi : 30 £ Shansi për të fituar : 1 në 97
Çmimi #6VI Përputhje
X
:
2
Çmimi : Zgjedhje e Shpejtë Falas Shansi për të fituar : 1 në 10,3
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 9,27

OK