Lotto Austria information

Senaste resultatet (24 juli 2024 18:47:00 CEST)

Senaste resultatet (24 juli 2024 18:47:00 CEST)
12
30
32
34
37
43
21
Land Schema Gissningsintervall
Land Österrike Schema
onsdag 16:47 UTC Lokal tid för lotteri: onsdag 18:47 CEST
söndag 17:17 UTC Lokal tid för lotteri: söndag 19:17 CEST
fredag 16:47 UTC Lokal tid för lotteri: fredag 18:47 CEST
Gissningsintervall 6/45
Senaste resultatet (24 juli 2024 18:47:00 CEST): Senaste resultatet (24 juli 2024 18:47:00 CEST)
12
30
32
34
37
43
21
Nivå Matchning
X
+
X
Pris Chans att vinna
Pris #1I Matchning
X
:
6
Pris : 40,00 % delad
Jackpott
Chans att vinna : 1 in 8 145 060
Pris #2II Matchning
X
+
X
:
5 + 1
Pris : 5,50 % delad
Beräknad: 182 762,2 €
Chans att vinna : 1 in 1 357 510
Pris #3III Matchning
X
:
5
Pris : 6,00 % delad
Beräknad: 1 401,5 €
Chans att vinna : 1 in 35 724,9
Pris #4IV Matchning
X
+
X
:
4 + 1
Pris : 1,80 % delad
Beräknad: 185,3 €
Chans att vinna : 1 in 14 290,6
Pris #5V Matchning
X
:
4
Pris : 10,00 % delad
Beräknad: 51,6 €
Chans att vinna : 1 in 772,4
Pris #6VI Matchning
X
+
X
:
3 + 1
Pris : 4,50 % delad
Beräknad: 16,2 €
Chans att vinna : 1 in 579,3
Pris #7VII Matchning
X
:
3
Pris : 18,10 % delad
Beräknad: 5,5 €
Chans att vinna : 1 in 48,3
Pris #8VIII Matchning
X
+
X
:
0 + 1
Pris : 1,2 € Chans att vinna : 1 in 16,2
Övergripande chanser att vinna något pris : 1 in 12

OK